fbpx

BEREGN DIT SPILLEHANDICAP

Du kan benytte denne beregner til at finde ud af hvor mange tildelte slag du har på Ledreborg Palace Golf når du spiller fra de forskellige tees. Rigtig god fornøjelse.

Hvilket tee skal du vælge

Hvilket tee skal du vælger at spille fra. I Ledreborg Palace Golf Club har vi den spillefilosofi at du bør vælge det teested, hvorfra du får størst chancer for at komme på green i regulation. Det vil gøre din golfoplevelse på Ledreborg Palace Golf langt bedre og du vil opleve at vores indspilsområder og greens virkelig er dem som skiller fårene fra bukkene. Vi opfordrer dig til at vælge Teested, med baggrund i din længde på dine drives.

Vi har ikke Juniortee, Dametee eller Herretee. Vi har tees der angiver banens længde. Har du drives på mellem 100 og 140 meter vil vi anbefale Tee 45. Har du drives på mellem 140 og 180 meter så vil Tee 53 være Teestedet at vælge. Er dine drives fra 180-220 meter lange så vælg Tee 56. Kan du presse drives ud på mellem 220 og 240 meter så kan Tee 60 være Teestedet og sidst hvis du kan buldre driveren ud over 240 så prøv kræfter med Tee 65.