fbpx

VELKOMMEN TIL LEDREBORG PALACE GOLF CLUB

Det er altid en fornøjelse at byde gæster velkommen til vores klub og bane, som vi er stolte af. Vi håber at du på disse sider finder de informationer, som du har brug for, for at planlægge dit besøg hos os og vi glæder os til at byde dig velkommen i klubhuset. Skulle der mod forventning være informationer som du mangler, så lad os det endelig vide.

BANESTATUS

Banen er åben og vi spiller selvfølgelig til sommergreens.

BOOK STARTTID

Ønsker du at spille Ledreborg Palace Golf kan du booke starttid ved at gå til golfbox.

Såfremt du ikke har mulighed for at benytte golfbox er du velkommen til at kontakte Sekretariatet.

CHECK IND

Når du ankommer til Ledreborg Palace Golf Club skal du henvende dig i Sekretariatet. Der vil vores personale tage imod dig og udlevere dit scorekort og orientere dig om eventuelle forhold som gør sig gældende på banen i dag. Har du spørgsmål til banen, runden eller andre ting, er vi naturligvis behjælpelig også.

Når du spiller Ledreborg Palace Golf så henstiller vi til at du benytter vores naturfarvede trætees. De står i en stor krukke på skranken til fri disposition.

FALDO COURSE GREENFEE

En Greenfee på Faldo Course giver dig adgang til frie træningsbolde på vores træningsbane, adgang til vores imponerende indspilsområde og puttinggreen, samt ret til spil på Faldo Course.

Faldo Course alle dage dkr. 450.- 
Spille af mere end én runde samme dag dkr. 750,-

Faldo Course (juli)  dkr. 350,-

Faldo Course vinter (1/11-15/3) dkr. 250,-

Efter runden opfordrer vi dig til at nyde den skønne atmosfære på klubbens terrasse og nyde et velsmagende glas eller en god frokost serveret af Restaurant Fasaneriet, på vores skønne terasse foran klubhuset.

PAR 3 BANEN GREENFEE

Mange ikke-golfere vil gerne prøve kræfter med golf og det kan du prøve på vores Par 3 Bane. For dkr. 150,- kan du spille 2 runder på vores 9 hullers Par 3 Bane. Udstyr og bolde kan lejes. Denne greenfee giver dig ydermere adgang til træningsbanen, hvor du kan pudse dagsformen af inden spilstart.

KONVERTERINGSTABELLER

Hvilket tee skal du vælger at spille fra. I Ledreborg Palace Golf Club har vi den spillefilosofi at du bør vælge det teested, hvorfra du får størst chancer for at komme på green i regulation. Det vil gøre din golfoplevelse på Ledreborg Palace Golf langt bedre og du vil opleve at vores indspilsområder og greens virkelig er dem som skiller fårene fra bukkene. Vi opfordrer dig til at vælge Teested, med baggrund i din længde på dine drives.

Vi har ikke Juniortee, Dametee eller Herretee. Vi har tees der angiver banens længde. Har du drives på mellem 100 og 140 meter vil vi anbefale Tee 45. Har du drives på mellem 140 og 180 meter så vil Tee 53 være Teestedet at vælge. Er dine drives fra 180-220 meter lange så vælg Tee 56. Kan du presse drives ud på mellem 220 og 240 meter så kan Tee 60 være Teestedet og sidst hvis du kan buldre driveren ud over 240 så prøv kræfter med Tee 65.