fbpx

SEKRETARIATET

MICHAEL BRINK – PGA HEAD PRO
& DAGLIG LEDER
Michael er klubbens træner og derfor meget på træningsbanen, men han er også daglig leder af klubben. Du vil derfor også ofte kunne finde ham i sekretariatet tidlig morgen og sen aften. Skal du i dialog med Michael kan du sende ham en mail her.

CLAUS RASMUSSEN – ADMINISTRATION & SHOP
Claus er klubbens altmuligmand – han har styr på medlemregistreringen, tidsbestillinger, company days m.m. Kort sagt, så har Claus styr på det meste. Står du i shoppen og har brug for hjælp, er Claus manden du skal spørge – han har styr på farver, størrelser og hvilke modeller som netop passer til dig. Claus er at finde i Sekretariatet mandag til fredag og en gang imellem i weekends. Claus svarer mails her.

JYTTE CLEMMENSEN – BOGHOLDER
Jytte er klubbens bogholder. Hun er på Sekretariatet 2 dage om ugen og er hende der styrer alle bilag, betalinger og faktura. Skriv til Jytte her.

GREENKEEPERE

Greenkeeperne er dem som sørger for at Ledreborg Palace Golf altid fremstår fra sin absolut bedste side. Greenkeeperne er dem som sørger for at græsset er trimmet, stierne er revet og at bunkerne fremstår som de frygtindgydende bæster – de er. Vores fantastisk dygtige greenkeeper stab kan næsten alt udendørs – de har desværre bare ikke også magten over vejret. Det er en af de eneste ting, de ikke kontrollerer. I sommerhalvåret har vi i alt 6 greenkeepere ansat og de varetager alle udendørs opgaver på både Faldo Course, Par 3 banen, træningsområderne, parkeringsområderne samt områderne omkring alle bygninger. Uanset vejret, er der altid noget de kan gøre – de har altid travlt.

FINN NIELSEN – HEAD GREENKEEPER
Finn er klubbens chefgreenkeeper og ham som sammen med baneudvalget sætter dagsordenen for banens udvikling og daglige drift og vedligehold. Han styrer med hård hånd de stramme budgetter og sikrer at han får lavet mest muligt for pengene og altid med et imponerende resultat. Finn og hans team anser vi selv for at være blandt danmarks dygtigste greenkeepere.

THEIS DIRCH KRISTENSEN – ASSISTENT HEAD GREENKEEPER
Theis er Finns højre hånd. Theis er voldsomt dygtig og har været nomineret til årets greenkeeper flere gange. Han ved alt om græssorter, pleje og gødning. Theis er igang med at tage en skotsk greenkeeperuddannelse online og har et Royal and Ancient scholarship – så han kan rejse rundt til de store Europatour turneringer som en del af greenkeeperstaben. Dette er med til hele tiden at udvikle Theis’ viden og kunnen. Theis har endvidere ansvaret for vandingsanlægget og vedligeholdelse af maskinparken.

MICHAEL NEALE – GREENKEEPER
Michael har været i lære i Ledreborg Palace Golf og er vores første udlærte elev. Han har været nomineret til at være årets student. Michael har ansvaret for alle bunkere og er vores hurtigste greenklipper.

BENTE NIELSEN – GREENKEEPER
Uddannet greenkeeper fra Skovbo golfklub og ser ansat i sommersæsonen (marts-nov). Bente varetager løbende driftsopgaver

NIELS HENRIK LAURBERG JENSEN – GREENKEEPER
Uddannet greenkeeper og ser ansat i sommersæsonen (marts-nov). Niels er fabelagtig til at køre gravemaskinen og får oftest lov til at varetage den opgave. Fairwayklip og andre løbende driftsopgaver

 

NICKLAS REWERS – GREENKEEPER
Nicklas er elev – på 2. år og mangler 2 år. Nicklas er med på sidelinien på næste alle opgaver, for at lære.

SUPPORTERE

En golfklub kan ikke fungere uden et meget stort korps af frivillige. Udover de mange frivillige i diverse udvalg har vi i Ledreborg Palace Golf Club, dem som vi kalder – Supporterne. Uden dem ville golfklubben ikke fungere i dagligdagen.

Vores fantastiske supporter kan du møde på træningsbanen når de samler bolde ind, I shoppen hvor de ekspederer og byder medlemmer og greenfee spillere velkomne. Du kan møde dem i buggy garagen, hvor de tilser at alle buggies kører upåklageligt. Du kan møde vores supportere på banen, hvor de kører baneservice og det er sågar også dem som nusser om planterne på terrassen. Dette for blot at nævne nogle af de mange opgaver som vores fantastiske supportere hjælper os med.

Annette Gerlach
Elise Kristensen
Erik Nielsen
Freddy Harlev
Helen Nortoft
Henrik Nortoft
Jan Birger Pedersen
Jan Vendelbo Sørensen
Jeannie Ellgaard
Kate Møllevang
Keld Rønde
Kurt Nielsen
Lene Junge
Marianne Mørck
Michael Nielsen
Mona Martinsen
Morten Junge
Morten Thøger
Rene Mørck
Thomas Kristensen
Vibeke Harbud
Åsa Nørgaard
Aase Rønde