fbpx

PRAKTISK INFORMATION

Når man kommer som gæst i en ny golfklub er der altid en masse praktiske forhold som man har brug for at have styr på. Vi har samlet disse informationer til dig her.

BUGGYLEJE & KØRSEL

På Ledreborg Palace Golf har vi god tradition for brug af buggies. Banen er lang og kuperet og derfor prioriterer mange at leje en buggy.

Buggies kan lejes i Sekretariatets åbningstid. Reserverede buggies kan aftales udleveret uden for almindelig åbningstid. Det anbefales altid at forhåndsreservere en buggy, da det ikke må forventes at der er nogle ledige uden forudgående reservation.

Pris for leje af Buggy til brug på Faldo Course 18 huller er Dkr. 300,-.

For at leje en buggy skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af kørekort. Der må køres på alle fairways, og det er strengt forbudt at køre i den høje rough. Alle buggy skilte skal respekteres og der må ikke køres nærmere greens end skiltene og kridtstreger anviser. Såfremt regler overskrides gentagne gange, vil nøgle blive inddraget, og der vil ikke ske nogen form for refundering af leje.

HUND I SNOR

Hunde er velkommen på Ledreborg Palace Golf, men udelukkende i snor.

Overtrædelse vil medføre henstilling til at føre hunden i snor og ved gentagne overtrædelser, vil retten til den pågældende hunds adgang på banen blive frataget.

PARKERING

Ved ankomst til Ledreborg Palace Golf Club er der parkeringspladser lige uden for klubhuset. Såfremt der er stor aktivitet i Golfklubben, kan det være nødvendigt at parkere på de yderligere parkeringsarealer nede ved træningsbanen. Ønskes der parkering ved indspilsområde, er der en mindre parkeringsplads der. Du kører forbi klubhuset via Skottehusvej og hvor vejen drejer mod højre er der parkeringsplads til venstre. 

OMKLÆDNING

Har du brug for omklædning før eller efter din golfrunde, er der Locker Rooms for Damer og Herrer i klubhusets kælder, hvor også husets toiletter forefindes. I vores Locker Rooms finder du skabe med nøgle, som frit kan anvendes. Skabene skal tømmes hver aften og nøglen skal placeres i skabets lås, når du forlader klubhuset. Du finder også badefaciliteter, håndklæder og badesæbe til fri afbenyttelse. Hos Damerne er der endvidere hårtørrer samt krøllejern.

TOILETFORHOLD & VAND PÅ BANEN

Midtvejshuset er placeret lige efter udslag på hul 6, som igen kan passeres fra 8 Green mod hul 9. Der er 3 toiletter, samt vandhane med drikkevand