fbpx

BEGYND TIL GOLF

Går du og overvejer at starte på golf, men du er usikker på om det er noget for dig  så skal du fortsætte med at læse. I Ledreborg Palace Golf Club har vi en mulighed som måske kan være interessant for dig. Du kan blive prøvemedlem af golfklubben i 3 måneder og derved finde ud af om golf er noget for dig.

PRØVEMEDLEMSKAB

Med et prøvemedlemskab bliver du som navnet siger, medlem af golfklubben på prøve. Du har reelt samme rettigheder som øvrige medlemmer, men du har lov til at fortryde dit medlemskab og er ikke bundet for mere end 3 måneder. De 3 måneder kan du så bruge på at finde ud af om golf er for dig – og om det er noget som du har lyst til at fortsætte med.

Husk – det varer kun 3 måneder, men vi vil så gerne have at du bliver lidt længere…

Derfor har vi sammensat et Golf forløb for dig, så vi bedst muligt sikrer at du kommer godt igang.

Med dit prøvemedlemskab får du:

 • ½ Begyndergolfsæt
 • Ugentlig undervisning ved PGA Head Pro
 • Ugentlig sparring og hjælp fra vores fantastiske team af begynderhjælpere
 • Ugentlig spil på Par 3 banen eller Faldo Course
 • Adgang til Par 3 bane og træningsfaciliteter dagligt i hele perioden
 • Regelundervisning
 • Introduktion og tips og tricks til færdsel på golfbanen
 • Fantastisk selskab med andre begyndere
 • Chancen for at blive forelsket for livet – forelsket i Golf…

Alt dette får du for kun dkr. 1.995,-

KOM GODT IGANG

Når man skal igang med at spille golf, kan det ofte være med en lille klump i halsen. Du er interesseret i at komme godt i gang og synes at Golf er interessant, men alligevel er det også med en vis portion ærefrygt. Du har hørt mange fordomme om golf og golfspillere og du ved måske at man kun må spille i farvestrålende og helst ternet tøj, at man skal gå i sko med mærkelige dupper underneden og at man skal være meget stille hver gang man er på en golfbane. Derudover har du hørt mange underlige ord og de fleste af dem er på engelsk. Hvordan skal jeg nogensinde kunne komme i gang med det – hvordan lærer jeg det hele?

Det er meget simpelt – det eneste du har brug for, for at komme i gang, er interessen, et par gode udendørs gummisko og noget behageligt tøj som du føler at du kan bevæge dig i – uden at det er decideret træningstøj. Resten klarer vi og lærer dig undervejs i forløbet. Vigtigst af alt er at møde op med dit gode humør og en god portion tålmodighed, så skal du hurtigt komme i gang med at slå nogle gode golfslag.

BEGYNDERPROGRAM

Når du har tegnet et prøvemedlemskab starter dit begynderprogram.Du får tildelt en primær kontaktperson som kommer til at følge dig hele dit prøvemedlemskab. Din kontaktperson vil være en som du altid kan spørge om løst og fast og som har lyst til at hjælpe dig godt i gang med din golf.

Hver mandag vil der være begynder arrangementer i golfklubben. Det kan være hjælperne som samler alle begyndere til spil på Par 3 banen, regelundervisning, træning eller samlinger på terrassen. Det varierer fra uge til uge, hvad der er på programmet. Derudover vil du blive kontaktet af din Golftræner – PGA Head Pro Michael Brink som vil fortælle lidt mere om de 4 lektioner som du har indeholdt i dit Prøvemedlemsskab.

 1. lektion vil være i Putting på Puttinggreen, hvor du lærer hvordan du får bolden trillet i hul
 2. lektion er i Sving og foregår på træningsbanen. Her lærer du at slå lange slag
 3. lektion er i indspil – det lidt høje slag hvor bolden kommer ind på Green
 4. lektion lærer du at slå bolden op af en bunker – den store sandgrav der er mange steder på en golfbane

Allerede i denne beskrivelse er du stødt på ord og navne som du ikke er kendte med – og det er helt ok – husk at spørge hver gang du undrer dig over noget. Vi har alle været begyndere og vi har alle haft de samme spørgsmål. Spørg hellere en gang for mange – og vi har hørt alle spørgsmål før, så spørg løs…