DAMEKLUBBEN LØVINDERNE

Løvinderne er dameklubben på Ledreborg Golf Palace. Vi ønsker at damerne i Ledreborg Golf klub kan samles om det vi synes er sjovest, nemlig golf. Alle kan være med uanset handicap. Vores målsætning er at samle så mange af klubbens damer som muligt til nogle dejlige timer omkring golfen.

Alle medlemmer af dameklubben kan spille med i onsdags turneringen. Vi ”sætter” os bare på i Golfbox, det betyder at man kommer til at spille med et andet medlem af dameklubben, og det gælder uanset handicap, alder m.m. Vi samles og får mulighed for at møde og spille med både kendte og nye ansigter gennem hele sæsonen.

MEDLEM AF LØVINDERNE

Det koster et årligt kontingent på kr. 400,00 at være medlem i Løvinderne.  Vi spiller fra april til oktober hver onsdag. Udover den ugentlige spilledag har vi gun-start hver den 1. onsdag i måneden. Her spiller vi turnering og samles bagefter til fælles spisning og præmie overrækkelse.

Vi afholder hvert år venindedag, hvor du kan invitere dine veninder med til en hyggelig dag på Ledreborg Palace. Golf er sjovt. Og jo flere vi er sammen om oplevelserne jo sjovere er det.

Dameklubbens bank er: Danske Bank reg. nr. 9570 konto 0011582443 eller Mobilepay nr. 47721. Oplys venligst medlemsnr. og navn. Kontingent i 2019: Kr. 400,-