DANMARKSTURNERINGEN SÆSON 2019

Ledreborg Palace Golf Club har til sæson 2019 tilmeldt flere hold til den såkaldte Danmarksturnering.

Danmarksturneringen er en klubhold turnering arrangeret af Dansk Golf Union. Spilleformen er hulspil – også kaldet Match Play. Hulspil er en grundtype af spilleform hvor hver spiller i matchen tæller det antal slag, vedkommende har brugt på det enkelte hul, sammen. Den, der har brugt færrest slag på et hul, vinder hullet. Den, der har vundet flest huller, når spillet er slut, vinder matchen.

Alle klubber i Danmark kan tilmelde hold i Danmarksturneringen og første år man stiller op starter man i Kvalifikationsrækken.

For herrer er der derefter mulighed for gennem sæsonerne at spille sig videre op i 5. division, 4. division, 3. division, 2. division, 1. divison og til sidst måske ende i Santander Divisionen.

Ledreborg Palace Golf Club er til sæson 2019 repræsenteret i følgende Divisioner med vores herrehold:
5. Division, Øst Pulje 3
4. Division Øst Pulje 5
3. Division Øst Pulje 5
Fælles for disse 3 divisioner som Ledreborg Palace Golf Club er repræsenteret i, er at et herrehold består af i alt 7 spillere. 3 af spillerne spiller de såkaldte Singler og de øvrige 4 spillere spiller makkerspil (2 x Foursomes). Herrerne spiller om i alt 12 point. 2 point til hver af de 3 singler, og 3 point til hver af de to foursome matcher.

Ledreborg Palace Golf Club er til sæson 2019 repræsenteret i følgende række med vores Damehold:
Kvalifikationsrækken Pulje 5
I modsætning til Herrerne stiller Damerne op med i alt 5 spillere. 3 spillere spiller Singlerne og de to sidste spillere spiller en Foursome. En damekamp spiller i alt om 9 point. 2 point for en vundet single og 3 point for en vundet foursome.

Ledreborg Palace GOlf Club er til sæson 2019 repræsenteret i følgende række og division med vores Seniorhold:
Kvalifikationsrækken, Øst, Pulje 4
3. Division, Øst, Pulje 2

Seniorholdene stiller op med 7 spillere. 2 kvinder og 5 herrer. 1 kvinde og 4 herrer spiller singler og den sidste kvinde og herre spiller en Mixfoursome. På seniorholdene er der i alt 13 point. 2 point for hver af de 5 singler og 3 point for en vundet Mixfoursome.