TOP NORDIC GOLF

Som medlem af Ledreborg Palace Golf Club er du automatisk medlem af Top Nordic samarbejder.

Top Nordic samarbejdet betyder at du har  en helt unik aftale med en række førende golfbaner i Danmark, Sverige, Norge, Finland og sågar en super bane i Estland. Aftalen er en venskabsaftale, der åbner op for mange smukke og oplevelsesrige golfrunder med gensidig gratis eller reduceret greenfee. Der er 4 Top Nordic Golf tider pr. dag i hver klub.

Aftalen er gældende for fuldtidsmedlemmer – gælder derfor ikke Fleksmedlemmer. Hver bane må besøges 4 gange (18 huller) med 9 dages interval. Bookning kan tidligst ske 8 uger (56 dage) før ønsket spilledato. Ønsker man at spille samme bane igen, kan en ny tid først bookes efter afslutning af den foregående. Der vil løbende komme flere baner til.

Bemærk at der SKAL bookes via Top Nordic hjemmeside, ellers opkræves almindelig greenfee.

For reservation/forespørgsel på en Top Nordic Golf bane, klik her: book din TNG-tid

VILKÅR

Max antal gæster pr. dag

Hver klub i Top Nordic har et max grænse på fire TNG gæster pr. dag. Altså én starttid pr. dag for alle 1 klubber. I 2019 har vi dog en aftale med Skjoldenæsholm Golf, hvor vi giver 50% rabat på greenfee til fuldtidsmedlemmer. Derfor er denne TNG aftale ikke gældende de 2 klubber imellem.

Max antal runder pr. medlem

Som fuldtidsmedlem af Ledreborg Palace Golf Club kan du spille max fire runder gratis pr. år i hver af de øvrige 15 Top Nordic Golf klubber. Du har altså mulighed for op til 60 gratis greenfee fordelt på 15 klubber.

Max antal runder på en uge

Du kan max. spille én runde pr. uge i hver af de 17 Top Nordic Golf klubber. Planlægger du f.eks. en weekendtur til Sverige, skal du forsøge at bestille én tid på hver af de svenske baner.