Ledreborg Palace
Golf Club

Banen er åben - buggy kørsel er tilladt

Skriv til LPGC

Find hjertestarter

Ring til sekretariatet

Ny hjemmeside

Vi er glade for at præsentere vores nye hjemmeside, der tilbyder forbedret fleksibilitet og funktionalitet i forhold til den tidligere version. Den nye platform giver alle udvalg og klubber i klubben mulighed for at dele opdateringer og nyheder efter behov.

På forsiden af hjemmesiden findes en fremtrædende gul ‘Breaking News’ bjælke, der primært vil blive anvendt til at levere løbende opdateringer om banens status, herunder lukninger, vejrlig og banearbejder.

Ønsker eller kommentarer til den nye hjemmeside kan sendes til klubbens kommunikationsudvalg på kommunikationsudvalg@lpgc.dk. Hertil kan udvalg og klubber i klubben også fremsende nyheder eller info, der ønskes formidlet til klubbens medlemmer og gæster. Opdager du fejl eller mangler, så giv os besked, så vi kan få det rettet hurtigst muligt. Vi tester selv, men noget kan jo være overset.

Benyt den nye hjemmeside til at holde dig opdateret om klubben og dens aktiviteter, og bidrag meget gerne med nyheder eller en god historie fra golfens verden.

De bedste hilsener

Kommunikationsudvalget (Niels, Jesper, Sussie og Lone)

Del indlægget

Ris og ros til LPGC

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Derfor er vi rigtig glade for input, kommentarer og ideer.

Skriv dine kommentarer her nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.