fbpx

SAMMEN UDVIKLER VI OS…

At være sponsor i Ledreborg Palace Golf Club er mere end at sige ja til et sponsorat. Vores sponsorer støtter os og vi bakker op omkring dem og gør hvad vi kan for at understøtte deres virksomheder. Vi bidrager til et sjældent set stort erhvervsnetværk, hvor alle har stor gavn af hinanden og hvor der ofte indgås aftaler på kryds og tværs mellem klubbens sponsorer. Vores sponsorer bidrager naturligvis til økonomien, men vores sponsorer er også med til, at vi hele tiden udvikler os som klub og golfbane. Vores sponsorer stiller krav til os, til vores arbejde, til banen og dens kvalitet og stiller krav til den service som de oplever i Klubben, Sekretariatet og i Restauranten. Vores sponsorer kan vi ikke undvære – og de kan ikke undvære os.

Som sponsor i Ledreborg Palace Golf Club vælger du hvilket sponsorat du vil indgå. Du bliver naturligt medlem af vores Sponsorklub, som mødes 8 gange om året til forskellige arrangementer. Vores sponsorer oplever på nuværende tidspunkt, at de får meget mere end +1 tilbage for deres sponsorat i Ledreborg Palace Golf Club.

SPONSOR PROGRAM 2019

For vores sponsorer til sæson 2019 har vi sammensat et spændende program, som byder på god mad, storslåede golfoplevelser og ikke mindst rigtig god faglig og professionel sparring og networking blandt alle sponsorer. Står du med en erhvervsmæssig udfordring eller overvejelse, er der altid en i vores sponsornetværk som har tid til en snak.

4-7. April Sponsorrejse Portugal
27. April Åbningsturnering på Ledreborg Palace Golf
7. Maj Ledreborg vs. Skjoldenæsholm på Ledreborg Palace Golf
21. Maj Profilrejser Company Day for alle vores sponsorer
19. Juni Golfsixes på Par 3 banen – Dartgolf & “Hole in One” på Slottet
12. August Fourball på Kokkedal
10. September Skjoldenæsholm – Trent Jones
8. Oktober  Irish Rumble Ledreborg Palace Golf
5. November Texas Scramble – Ledreborg Palace Golf
7. December – Juleafslutning i klubhuset