fbpx

Ledreborg Palace Golf’s stolte sponsorer

I Ledreborg Palace Golfklub har vi en velfungerende og meget aktiv sponsorklub med mange arrangementer i løbet af sæsonen.

Ikke alene støtter sponsorerne klubben med sine sponsorater, men de har også et fantastisk sammenhold, netværk og samarbejde mellem virksomhederne. Nedenfor kan du se hvem der er sponsorer.

Vil du også være sponsor kan du udfylde formularen her

Boregruppen A/S
Boregruppen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som beskæftiger sig med Geoteknik, miljø og Fundering. Vi udfører rammede minipæle, borede fundamenter og boreopgaver inden for miljø og geoteknik.
Budtz Innovation
Vi er et højt kvalificeret, engageret team med kompetencer indenfor Webshops, Websites, Apps, Branding og Marketing. Vi er kreative, innovativt tænkende og ser potentialer i vores kunders virksomhed, men mest af alt har vi respekt for vores kunder og vi opfører os altid ordentligt. Du ved hvad du får, og vi holder hvad vi lover. JERES SUCCES ER VORES SUCCES…
Bunzl Distribution Danmark A/S
Din totalleverandør. Det skal være nemt at handle – og det er det hos Bunzl. Bunzl har et stort og bredt sortiment af emballage, papir- og hygiejneartikler, engangsbeklædning, personlige værnemidler, butiksudstyr, samt maskiner til produktion af fødevarer. Desuden tilbyder vi en landsdækkende teknisk service. Du kan altså samle alle dine indkøb ét sted. Vores professionelle konsulenter og kundeservice står til…
Danbolig Jim Riel
Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en mægler, som er dus med lokalområdet og ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Jim Riel.
Danske Bank Erhverv Roskilde
Den professionelle sparring til erhvervslivet.
Dan Ventor A/S
Dan Ventor A/S beskæftiger sig med køb og udvikling af erhvervsejendomme. Herudover investering inden for traditionelle børsnoterede aktiver.
Elgiganten A/S
Hos Elgiganten kan du købe alt indenfor elektronik og hårde hvidevarer, til altid skarpe priser og god service. Elgiganten har også en erhvervsafdeling, så hvis du mangler elektronik til din virksomhed, så klare Elgiganten også det.
FiberTeamet A/S
Waoo er energiselskabernes fælles produktplatform. Waoo’s prisbelønnede TV- og bredbåndsprodukter tilbydes i det meste af Danmark via de lokale energiselskaber og deres fiberselskaber. FiberTeamet rådgiver andels- ejer- og almennyttige foreninger i Storkøbenhavn om valg af net og produkter. FiberTeamet har et eksklusivt samarbejde med Fibia. Når en forening har besluttet sig for at få fibernet, bygger vi også det nye…
FJ Separation ApS
Miljørigtig bortskaffelse af olie- & kemikalieforurenet vand, hovedsageligt fra maskinfabrikker og medicinal industrien.
Grant Thornton
Hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale til vækst ved at give meningsfuld og proaktiv rådgivning inden for revision, regnskab og skat. Proaktive teams, ledet af uformelle partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale…
Infotool Data ApS
Få bedre overblik over stigende datamænger og træf de rigtige beslutninger ud fra fakta og ikke formodninger – med vores Business Intelligence løsning ”The Diver Solution” kan vi tilgå alle typer af datakilder og hjælpe også dig og jeres virksomhed, med at få korrekte valide data hver morgen, fra en eller flere datakilder, i en rapport eller en graf/Portal ,…
Jupiter Ekstra ApS
Det du kender. Og lidt ekstra. Når du handler i en af vores 7 butikker i Storkøbenhavn, garanterer vi, at du kan mærke vores store passion for cykler og cykling. Gennem 38 år har vi guidet voksne, børn, erhvervsvirksomheder og mange andre til det bedste cykelkøb. Er du i markedet for en ny cykel, så oplev vores brede udvalg af…
Jørgen Fuchs Erhvervsejendomsmægler Valuar MDE
Rådgivning ved køb og salg af erhvervsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme med mål på fremtidig udvikling og kapitalisering af ejendommen, med basis i lejelovens muligheder for forbedringer BRL § 5.1 og grundlaget/begrænsningerne for gennemgribende forbedringer BRL § 5.2, for frigørelse af Boligreguleringslovens omkostningsbestemte leje, der har specifik lejemaksimering, til det lejedes værdi / markedsleje. Autoriseret bolig køberrådgiver omkring private boligkøb.
Logistikkompagniet Aps
Inhouse lagerlogistik fra Logistikkompagniet kan mærkes på bundlinjen – uanset om du sammenligner med løsninger leveret af tredjepartsleverandør, et vikarbureau eller fra et internt lager.
Lokalbolig
Lokal mægler med salg af fastejendom.
Media Print A/S
Hos MediaPrint er vi eksperter i at rådgive og servicere inden for alle typer af grafisk produktion og konceptudvikling. Vi er en organisation som i mere end 15 år og med små 20 ansatte har specialiseret sig i visuel kommunikation. Uanset om det er et produkt, indretningen eller forretningen der skal profileres, så har MediaPrint ekspertisen og erfaringen.
Nykredit Private Banking
Vi hjælper dig med at få din formue til at vokse Din formue består af din pension, friværdien i din bolig og din opsparing. Det vigtigste er ikke størrelsen af hver af de tre områder, men fordelingen mellem dem og hvordan de justeres efter, hvor du er i livet og dine fremtidsplaner.
SimGolf
Indendørs golf i topklasse
Svalegårdens Blomster
Vi har alt i blomster, vin og chokolade til alle anledninger. Vi er en del af Interflora og levere over alt i verden. Vores vigtigste målsætning er vores kunder føler sig godt behandlet og altid får den bedste kvalitet af service og produkter.
TimeComputer A/S
Få skabt de bedste og mest brugervenlige løsninger, så din virksomhed kan koncentrere sig om kunderne. Når dit IT udstyr, netværk og dine programløsninger ikke fungerer optimalt, kan det have store konsekvenser for din økonomi og effektivitet. Vi kan hjælpe dig med at skabe overblikket over mulighederne og sikre, at udstyr, netværk og programløsninger matcher jeres behov samt anvendes optimalt.…
Tømrer- & Snedkerfirmaet Vetter & Larsen ApS
Du kan regne med os og kvaliteten! Med Vetter & Larsen kan du trygt stole på at få løst dine tømreropgaver i høj kvalitet og til den aftalte tid. Vi udfører opgaver for private og erhverv. Vi kører på hele Sjælland.
Uddannelseschefen.dk
Uddannelseschefen.dk hjælper private virksomheder og offentlige organisationer med at få plan og overblik over uddannelsen af jeres medarbejdere og ledere. Det gør vi med udgangspunkt i virksomhedens strategi og aktuelle situation. Og med aktiv involvering af de relevante interessenter i virksomheden: Topledelsen, lokale ledere, HR-afdeling, faglige repræsentanter m.fl. Vores ydelser spænder fra at udarbejde en overordnet strategisk uddannelsesplan over at…
Vefipa Management ApS
Vefipa Management ApS arbejder primært med at formidle kontakt mellem udenlandske kapitalforvaltningsselskaber og professionelle og institutionelle investorer som for eksempel pensionsselskaber, banker, forsikringsselskaber og formueforvaltere i hele Norden.
WR Entreprise A/S
Hoved- og totalentreprenør

Klubbens vedtægter

Nedenfor finder du klubbens aktuelle vedtægter. Klik på knappen ved de vedtægter du vil læse, for at downloade dem. 

Vedtægter for golfklubben

Vedtægter for Herreklubben

Vedtægter for Dameklubben

Vedtægter for Seniorklubben

Ris og ros til LPGC

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Derfor er vi rigtig glade for input, kommentarer og ideer.

Skriv dine kommentarer her nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.