Ledreborg Palace Golf’s stolte sponsorer

I Ledreborg Palace Golfklub har vi en velfungerende og meget aktiv sponsorklub med mange arrangementer i løbet af sæsonen.

Ikke alene støtter sponsorerne klubben med sine sponsorater, men de har også et fantastisk sammenhold, netværk og samarbejde mellem virksomhederne. Nedenfor kan du se hvem der er sponsorer.

Vil du også være sponsor kan du udfylde formularen her

Bunzl Distribution Danmark A/S
Din totalleverandør. Det skal være nemt at handle – og det er det hos Bunzl. Bunzl har et stort og bredt sortiment af emballage, papir- og hygiejneartikler, engangsbeklædning, personlige værnemidler, butiksudstyr, samt maskiner til produktion af fødevarer. Desuden tilbyder vi en landsdækkende teknisk service. Du kan altså samle alle dine indkøb ét sted. Vores professionelle konsulenter og kundeservice står til…
Boregruppen A/S
Boregruppen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som beskæftiger sig med Geoteknik, miljø og Fundering. Vi udfører rammede minipæle, borede fundamenter og boreopgaver inden for miljø og geoteknik.
Danbolig Jim Riel
Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en mægler, som er dus med lokalområdet og ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Jim Riel. Kontakt os allerede i dag og bestil en gratis salgsvurdering og hør mere om, hvad vi kan gøre for at sælge din bolig.
Dan Ventor A/S
Dan Ventor A/S beskæftiger sig med køb og udvikling af erhvervsejendomme. Herudover investering inden for traditionelle børsnoterede aktiver.
Elgiganten A/S
Hos Elgiganten kan du købe alt indenfor elektronik og hårde hvidevarer, til altid skarpe priser og god service. Elgiganten har også en erhvervsafdeling, så hvis du mangler elektronik til din virksomhed, så klare Elgiganten også det.
Infotool Data ApS
Få bedre overblik over stigende datamænger og træf de rigtige beslutninger ud fra fakta og ikke formodninger – med vores Business Intelligence løsning ”The Diver Solution” kan vi tilgå alle typer af datakilder og hjælpe også dig og jeres virksomhed, med at få korrekte valide data hver morgen, fra en eller flere datakilder, i en rapport eller en graf/Portal ,…
Jupiter Ekstra ApS
Det du kender. Og lidt ekstra. Når du handler i en af vores 7 butikker i Storkøbenhavn, garanterer vi, at du kan mærke vores store passion for cykler og cykling. Gennem 38 år har vi guidet voksne, børn, erhvervsvirksomheder og mange andre til det bedste cykelkøb. Er du i markedet for en ny cykel, så oplev vores brede udvalg af…
Logistikkompagniet Aps
Inhouse lagerlogistik fra Logistikkompagniet kan mærkes på bundlinjen – uanset om du sammenligner med løsninger leveret af tredjepartsleverandør, et vikarbureau eller fra et internt lager. Hos Logistikkompagniet får du viden, ledelse og ressourcer til alle dine lager- og logistikopgaver. I jeres lokaler eller i vores lagerfaciliteter bistår vi med alt lige fra bestilling og håndtering af varer over samling af…
Nykredit Private Banking
Vi hjælper dig med at få din formue til at vokse Din formue består af din pension, friværdien i din bolig og din opsparing. Det vigtigste er ikke størrelsen af hver af de tre områder, men fordelingen mellem dem og hvordan de justeres efter, hvor du er i livet og dine fremtidsplaner.
SimGolf
Indendørs golf i topklasse
Svalegårdens Blomster
Vi har alt i blomster, vin og chokolade til alle anledninger. Vi er en del af Interflora og levere over alt i verden. Vores vigtigste målsætning er vores kunder føler sig godt behandlet og altid får den bedste kvalitet af service og produkter.
TimeComputer A/S
Få skabt de bedste og mest brugervenlige løsninger, så din virksomhed kan koncentrere sig om kunderne. Når dit IT udstyr, netværk og dine programløsninger ikke fungerer optimalt, kan det have store konsekvenser for din økonomi og effektivitet. Vi kan hjælpe dig med at skabe overblikket over mulighederne og sikre, at udstyr, netværk og programløsninger matcher jeres behov samt anvendes optimalt.…
Tømrer- & Snedkerfirmaet Vetter & Larsen ApS
Du kan regne med os og kvaliteten! Med Vetter & Larsen kan du trygt stole på at få løst dine tømreropgaver i høj kvalitet og til den aftalte tid. Vi udfører opgaver for private og erhverv. Vi kører på hele Sjælland.