fbpx

Gratis prøvetræning for begyndere hver tirsdag

Hver tirsdag kl. 17.00-18.00 i perioden april-september 2020 tilbyder vi en gratis prøvetime med vores Pro-træner Michael Brink. Træningen er for begyndere som vil prøve at spille golf.

På grund af corona-sitationen kan der kun være op til 4 personer pr. prøvetime, men vi håber at kunne udvide deltagerantallet i løbet af sommeren. Vi følger myndighedernes anbefalinger tæt, så det bliver en god og sikker oplevelse for alle.

Udfyld nedenstående tilmeldingsformular og fortæl os hvilke datoer du kan. Du vil efterfølgende blive kontaktet omkring, hvilket hold samt dato du er kommet med på.

Vi glæder os til at se dig !

Man bliver bidt af at spille golf !

Når først du har prøvet at spille golf, er det svært at stoppe igen. Golf er både sjovt, udfordrende og giver god motion. Meld dig ind som prøvemedlem og fortsæt din golfoplevelse sammen med os.

Du får blandt andet et helt nyt golfsæt til eget brug hvis du melder dig ind som prøvemedlem. Klik her og se hvad du ellers får med et 3 måneders prøvemedlemskab.

Besked til webmaster

Har du rettelser, kommentarer, idéer eller forslag til hjemmesiden kan du skrive det til websmasteren ved at udfylde formularen nedenfor.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Derfor er vi rigtig glade for input, kommentarer og ideer.

Klubbens vedtægter

Nedenfor finder du klubbens aktuelle vedtægter. Klik på knappen ved de vedtægter du vil læse, for at downloade dem. 

Vedtægter for golfklubben

Vedtægter for Herreklubben

Vedtægter for Dameklubben

Vedtægter for Seniorklubben

Ris og ros til LPGC

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Derfor er vi rigtig glade for input, kommentarer og ideer.

Skriv dine kommentarer her nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.