fbpx

EN GOLFOPLEVELSE I SÆRKLASSE!

Man kan spille golf af mange grunde. Ledreborg Palace Golf Club tilbyder golfoplevelser i særklasse, uanset om du spiller golf for at nyde 4-5 timer i gode venners selskab, en golfrunde i enestående landskab eller vil udfordres af svære indspil og lumske greens.

Til en god golfoplevelse tilfører LPGC en sjælden set service, vi har nemlig fuldtids bemandet sekretariat og restaurant Fasaneriet er åbent både med banesandwich, lækkert smørrebrød eller a la carte i sæsonen fra 10.00 til 21.00. Du bliver altid mødt af smil og hjælp til at gøre din golfrunde perfekt.

Banen kan være udfordrende, det har vi flere golfjournalisters ord for, men alle udtrykker samtidig en fascination af Sir Nick Faldos in land links golfbane, som giver og tager alt efter din tilgang. Ønsker du en lidt mere spiselig bane så benyt teestedet på 56 for herrer og 45 for kvinder, her er afstandene til at overkomme også for det lidt højere golfhandicap og du får stadig en oplevelse af krævende indspil og kuperede greens.

Kim Henningsen fra Golfavisen har bla. skrevet “Ledreborg Palace Golf på Midtsjælland er den eneste Sir Nick Faldo-bane i Skandinavien, og den byder på vilde udfordringer, blinde huller og stærkt kuperede greens.”

Sluttelig skriver Kim Henningsen ”PS: Skulle ledelsen af Ledreborg have lyst til at ændre banen efter denne artikel eller efter klager fra andre spillere, kan de godt glemme det!”

Banen er anlagt i fredet natur og det betyder, at der er god plads imellem hullerne.  Derfor oplever man ofte at have følelsen af at have banen for sig selv og man skal sjældent råbe “fore”. Er du ikke til 12 km vandring, så kan vi anbefale at leje en buggy.

De meget smukke omgivelser er et særligt gode, tilført denne bane af moder natur.