Ledreborg Palace
Golf Club

Banen er åben - buggy kørsel er tilladt

Skriv til LPGC

Find hjertestarter

Ring til sekretariatet

Dameklubben

Meld dig ind i Dameklubben her

Seneste nyt fra Dameklubben

Dameklubbens generalforsamling 2024

Årets generalforsamling i dameklubben blev afholdt den 26. februar 2024.

Praktiske informationer om Dameklubben

Faste spilledage:

Tirsdag og onsdag

Årligt kontingent:

450 kr.

Kontoinformationer:

Danske Bank reg. nr. 9570 konto nr. 0011582443 eller MobilePay nr. 47721 - Husk at påføre dit navn, medlemsnummer og formål som reference

Aktuelle aktiviteter:

Dameklubbens bestyrelse

Birgit Øllgaard

Formand

Øvrige bestyrelsesmedlemmer

Ditte Galsgaard, næstformand
Inger Carlson, kasserer
Anne Birgit Brummer, sekretær
Susanne Findsen
Annette Gerlach

Om Dameklubben i LPGC

‘Løvinderne’ er Ledreborg Palace Golf Clubs dameklub, hvor klubbens kvinder kan samles om det, vi synes er sjovest, nemlig golf. Alle kvindelige fuldtidsmedlemmer over 15 år kan være med, uanset handicap.

Kontingentet dækker udgifter til præmier ved vores månedlige turneringer og eventuelle andre golfrelaterede arrangementer.

Vi spiller damedag en gang om ugen, fra april til oktober enten tirsdag eller onsdag, og vi spiller med både kendte og nye ansigter gennem hele sæsonen. Udover den ugentlige spilledag har vi gunstart den første onsdag i hver måned, hvor vi spiller turnering og bagefter samles til fællesspisning og præmieoverrækkelse.

Èn gang om året afholder vi venindedag, hvor du kan invitere dine veninder fra andre golfklubber med til en hyggelig dag på Ledreborg Palace Golf Club. Derudover har vi gennem årene haft mindst én årlig weekendtur med golf både lørdag og søndag og ikke mindst god mad, vin, snak og latter sammen med andre Løvinder.

Golf er sjovt, og jo flere vi er sammen om oplevelserne, jo sjovere er det. Hvis du er kvindeligt medlem i Ledreborg Palace Golf Club, og melder dig ind i dameklubben, vil vi tage godt imod dig. Du vil blive tilbudt en kontaktperson i dameklubben, som vil guide dig på de første par runder på damedagene. På den måde introduceres du bedst muligt til dameklubben og vil hurtigt føle dig som en del af fællesskabet. Din kontaktperson vil kontakte dig på SMS eller mail, så I kan aftale nærmere om dage og spilletidspunkt. Hvis du ikke er interesseret i en kontaktperson, er det naturligvis helt i orden.

Tilmelding og tidsbestilling til dameklubbens aktiviteter sker altid i Golfbox.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fællesskab.

Galleri

Ris og ros til LPGC

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Derfor er vi rigtig glade for input, kommentarer og ideer.

Skriv dine kommentarer her nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.