Ledreborg Palace
Golf Club

Banen er åben - buggy kørsel er tilladt

Skriv til LPGC

Find hjertestarter

Ring til sekretariatet

Juniorer og ungdom

Seneste nyt fra Juniorer og ungdom

Der blev ikke fundet nyheder fra Juniorer og ungdom

Praktiske informationer om Juniorer og ungdom

Faste spilledage:

Tirsdag fra kl. 19:00 og lørdag fra kl. 10:00

Aktuelle aktiviteter:

Juniorer og ungdoms bestyrelse

Lasse Tarp

Formand

Øvrige bestyrelsesmedlemmer

Jakob Vasehus, næstformand

Om Juniorer og ungdom i LPGC

Ungdomsafdelingen er for børn og unge op til 25 år, og vores primære fokusområder er social omfavnelse, respekt mellem de unge i alle aldre og “noget for noget” mellem den enkelte spiller og LPGC. Som alle andre foreninger er vi 100% afhængige af forældre, hvorfor vi også forventer, at forældrene deltager aktivt i forbindelse med træning og turneringer.

Vi træner to gange om ugen hele året, hvilket styrker de sociale relationer og forbedrer turneringsresultater, og samtidig er det med til at fastholde de unge, så de bliver ved med at spille golf år efter år. Vi træner således hver lørdag både sommer og vinter. Her har vi meget fokus på det sociale, og de bedre og typisk lidt ældre spillere kan forvente, at de får ansvar for dele af træningen – naturligvis bakket op af træner og forældre. Om sommeren træner vi også om tirsdagen – begge dage til de sidste går hjem.

I LPGC har vi nogle unikke træningsfaciliteter, idet vi har par 3 bane, driving range, indspilsområde samt gode indendørs faciliteter med putting green, slagnet og mulighed for træning og spil på Trackman simulator.

Vores PGA Pro Jeppe står ofte for træningen og hjælper både nybegyndere og elitespillere med at forbedre deres spil. Efterhånden som spillerne bliver bedre, hjælper Jeppe med at skabe fokus på de områder af spillet, som skal forbedres og giver spillerne øvelser og opgaver, som de kan arbejde på mellem træningerne.

I Ledreborg arbejder vi sammen med de unge spillere og deres forældre om at forberede spillerne til turneringer. Det gælder både den mentale del men naturligvis også det tekniske, herunder prøvespil og forskellige strategier på banen. Udover det yder vi et begrænset økonomisk tilskud til betaling for turneringer. Dette er forudsat, at spilleren møder op til de fleste træninger, deltager aktivt, og bidrager til det sociale sammenhold.

Vi har en grundlæggende tro på, at forældrene er lige så vigtige som de unge spillere, forstået på den måde, at de unge trives bedst i et miljø, hvor de kan se, at deres forældre også trives. Af den årsag forventer vi, at forældrene deltager i dele af vores træning og som minimum er til stede i forbindelse med træningen. Golf i LPGC er ikke en pasningsordning for børn, og forventningerne er naturligvis afstemt efter børnenes alder.

Galleri

Ris og ros til LPGC

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Derfor er vi rigtig glade for input, kommentarer og ideer.

Skriv dine kommentarer her nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.