Ledreborg - Altid et besøg værd!

Når først du har spillet denne prægtige golfbane, vil du forstå hvorfor Ledreborg Palace Golf Club altid er et besøg værd!

Udover de meget smukke omgivelser ved Ledreborg Slot  og en fantastisk bane designet af Sir Nick Faldo får man en oplevelse af at være velkommen. Du får udleveret scorekort og øvrige nødvendige informationer såsom hulplaceringer og mulighed for leje af buggy, i vores bemandede reception der altid med godt humør og høj service sørger for at du får en god oplevelse.

Golfbanen på Ledreborg er anlagt i fredede omgivelser ved Roskilde/Lejre og Sir Nick Faldo måtte derfor tilpasse banens design til områdets naturlige konturer. Det betyder at banens forløb sjældent udfordres af at hullerne ligger tæt og her er altid god plads. Dog kan det anbefales, at man vælger teested med omhu både af hensyn til banens sværhed, men også med hensyn til oplevelsen. .

Efter en herlig golfrunde kan du vælge, at blive fantastisk serviceret, hvis du indtager mad og drikke hos Restaurant Fasaneriet, der tilbyder alt fra banesandwich til a la carte retter – alt inkl. god betjening og et smil.

Melder du dig ind i Ledreborg Palace Golf Club,  bliver du samtidig medlem af en familie. Det er en del af vores klubs DNA at skabe rammer for at både gæster og medlemmer altid får en god oplevelse også for den del af spillet der foregår i klubhus og på træningsbanen, det sociale samvær ligger for alle medlemmer af Ledreborg Palace Golf Club  i naturlig forlængelse af spillets glæder.

Du  mødes med åbne arme både som medlem af en af de driftige klubber i klubben og hvis du blot spiller banen når det passer dig. Du vil opleve, at du inden for kort tid er på fornavn med andre medlemmer og ikke mindst af personalet i receptionen.

Er du medlem af LPGC, men mangler nogle at spille med så melder du dig blot på en bold. Du lærer  hurtigt andre medlemmer at kende og vil blive taget godt imod.

I Ledreborg Palace Golf Club har vi altid plads til én mere og derfor har vi gjort det nemt for dig at melde dig ind. Du skal blot klikke på boksen nedenfor og sende os en mail – og så er du første skridt videre til et fantastisk fællesskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen.